Mini's Proeflessen

Mini's Proeflessen


3 Proeflessen, om te proeven.....

Ben je nog jong, en dan denken we aan 4, 5, 6 of 7 jaar en wil je graag kennismaken met Hockey, dat kan! 

 
Je kunt je dan aanmelden via het inschrijvingsformulier en dan duidelijk op het formulier invullen bij opmerkingen, dat je eerst drie proeftrainingen mee wil draaien voordat je kunt beslissen of je wel of geen lid van Tempo wil worden.

Hier vind je het inschrijfformulier: Inschrijfformulier (mhctempo.nl)

Een stick kunnen we voor die drie proeflessen wel voor je regelen, we hebben er genoeg, dus die hoef je niet aan te schaffen. Als je scheenbeschermer(tje)s van iemand kunt lenen is dat mooi meegenomen. Wellicht een ouder broertje of zusje die voetbalt, hoef je die ook niet aan te schaffen. Wat wel handig is, want zo'n hockeybal is wat harder dan een voetbal of tennisbal is een bitje, die zijn bij ons achter de bar te koop. 

Je wordt na je aanmelding vanzelf uitgenodigd om een aantal keer op vrijdagmiddag mee te komen trainen, om te kijken of je het leuk vind. Als je het nu allemaal heel erg spannend vind, kun je ook gewoon zo komen kijken op vrijdagmiddag, dan heb je het in ieder geval een keer gezien.

Als je de drie proeftrainingen achter de rug hebt, en je wil zeker bij Tempo blijven, dan kun je dat aangeven door een email te versturen aan [email protected] waarin je aangeeft volledig lid te worden. Mocht je toch (nog) niet zo'n zin hebben om lid te worden, kun je het altijd later nog een keer proberen. Ook dan kun je een mail sturen naar [email protected] om aan te geven dat je (nog) geen lid wil worden. Dan worden je gegevens weer verwijderd.

De registratie via lidmaatschap hebben we nodig, voor onze collectieve verzekering via de KNHB. Als je (proef)lid bent, ben je verzekerd, anders niet.

We zien je graag bij Tempo !!